Telia box wifi

Oppkobling og førstegangsoppsett | Telia Kundeservice

Oppkobling og førstegangsoppsett. Her finner du hjelp til oppkobling av din TV box og førstegangsoppsett. Velg under og følg veiledningen.

Telia Box: Liten boks – stort univers.

Telia Box: Liten boks – stort univers. | Telia

Har du et antenneuttak skal Telia-boksen kobles med en coax-kabel til antenneuttaket, og til nett med kabel eller wifi. Er du usikker på om boksen er koblet …

Telia Box er liten og diskré, men bugner av teknologi. Her får du en TV- og strømmeboks stappfull av dine favoritter. Les mer og bestill her!

Smart wifi fra Telia

Smart wifi fra Telia | Telia

Velg mellom TV-boksene Telia Box, Mikro eller eget utstyr – utfra ditt behov. Se hvilke muligheter de ulike alternativene gir deg.

En smartere hverdag krever smartere wifi. Med Smart Wifi får du et sterkt og stabilt nett hjemme tilpasset alle dingsene dine, og som enkelt kobler deg på nett.

Telia box problem direkte-TV | Telia Kundeservice

Har du problemer med direkte-TV er det et par ting som må sjekkes, men prøv aller først en restart av boksen din. Trekk ut strømkablenen, tell til ti og sett den inn igjen. Les mer her.

TV-bokser og dekodere fra Telia

TV-bokser og dekodere fra Telia | Telia

Velg mellom TV-boksene Telia Box, Mikro eller eget utstyr – utfra ditt behov. Se hvilke muligheter de ulike alternativene gir deg.

Slik kobler du opp Telia-boksen – Svorka

Telia Box – en rå TV- og strømmeboks – Neas

En helt ny verden av TV-opplevelser venter deg! Med Telia Box får du suverene bilder, innebygget Chromecast og opptak på tvers av enheter.

Den magiske Telia boxen! – Sucom

Den magiske Telia boxen!

Keywords: telia box wifi, telia box oppsett, telia.no/telia-box-oppsett