Vi vet mer telia

Mobil | Telia Kundeservice

Vi har gjort en endring i mobilnettet vårt, og du må derfor enten sette din mobil i flymodus i cirka ti sekunder, eller gjøre en omstart av telefonen.

Trenger du hjelp til noe som gjelder mobil? Her finner du nyttig informasjon og forhåpentlig svar på det du lurer på angående mobil.

Alt du må vite om SMS-svindel | Telia

Alt du må vite om SMS-svindel | Telia | Telia

Har du mottatt SMS eller MMS fra et ukjent nummer med innhold som virker mistenkelig? Her kan du lese mer om SMS-svindel og mobilviruset Flubot Malware.

Finn hjelp til det du lurer på | Telia Kundeservice

Vi hjelper deg – her finner du hjelp og svar på dine spørsmål om bredbånd, TV, mobil og faktura.

Fra Get til Telia

Fra Get til Telia | Telia

Vi samler TV, internett og mobil på ett og samme sted, under én felles merkevare … Ekstra data på mobilen – hver måned; Flere TV-poeng – mer underholdning …

I september 2020 slo to utfordrere seg sammen og ble Norges største. Vi samler TV, internett og mobil på ett og samme sted, under én felles merkevare. Som ett selskap vil vi utfordre markedet, forenkle hverdagen til nye og eksisterende kunder, styrke kundeservicen og levere mange nye spennende fordeler til deg som kunde.

SIM, PIN og PUK | Telia

Ekstra DataSIM · Tvilling · BankID på mobilen · SIM-kort til bedriftskunder …

Glemt PIN-koden? Her finner du både PIN-kode og PUK-kode, og du kan bestille eller aktivere nytt SIM-kort. Du finner også informasjon om BankID, og hvordan du kan bestille Ekstra DataSIM og Tvilling.

Michael ble utsatt for svindel og ID-tyveri – Telia

Michael ble utsatt for svindel og ID-tyveri | Telia

Skal vi få bukt med problemet, er det avgjørende at Politiet har oversikt over omfanget, slik at de kan sette inn presise tiltak mot et stadig mer avansert …

— Jeg følte meg maktesløs, sier Michael Torp (32). Etter å ha blitt utsatt for ID-tyveri fikk han inkassokrav i posten i over et år for varer han aldri hadde bestilt.

Mobilforsikring | Telia

Vi har gjort en endring i mobilnettet vårt, og du må derfor enten sette din mobil i flymodus i cirka … Mer om SVITSJ Skjermforsikring og Plussforsikring.

Med mobilforsikring hos oss unngår du dyre ekstrautgifter hvis mobilen din blir utsatt for skade eller tyveri.

Telia Offshore | Telia Bedrift

Vi i Telia vet at man er avhengig av den beste nettilgangen for å lykkes i offshore-industrien … Trenger du enda mer data, er en 25 GB topup tilgjengelig.

Nå introduserer vi nye løsninger tilpasset offshoreindustrien. Full 4G dekning og flere pakketilbud og løsninger.

Dataforbruk: hvor mye mobildata trenger du? – Telia

Dataforbruk: hvor mye mobildata trenger du? | Telia

Vi gjør det enklere for deg å forstå dataforbruket ditt. … Vet du egentlig hvor mye mobildata du trenger og hvilket abonnement som passer best for deg?

Vi gjør det enklere for deg å forstå dataforbruket ditt. Se hvor mange GB som går med til YouTube, surfing og apper på mobilen.

Her er mobiltruslene i 2022 | Telia Norge

24. jan. 2022 — Dermed er vi kanskje ikke like mistenksomme og påpasselige som når vi sitter foran datamaskinen, hvor svindlerne tradisjonelt har vært mer …

Svindlere finner hele tiden nye metoder i sine forsøk på å lure oss, og de blir stadig mer sofistikerte og vanskelige å oppdage. Her er svindelmetodene Telia…

Keywords: vi vet mer telia, telia mobil kundeservice, telia vi vet mer, kundeservice telia mobil, tlf telia mobil, telia kundeservice mobil, telia norge as mobil