Sett deg ned i giret en fredagskveld

En rekke nettselskaper tilbyr nå alle typer levering. En favoritt for øyeblikket er å få den levert til et hentested, slik at du har mulighet til å hente bestillingen selv den dagen det passer deg. Leveringsmetoden er ekstremt fleksibel, og også den mest prisbevisste leveringsløsningen.

Du bør like gjerne prøve å få bestillingen levert hjem til deg privat eller der du jobber. Fraktløsningen vil typisk være litt mer kostbar, men til og med ganske enkel. Den lettest kjøpte fraktformen kan ikke motbevises å være å hente produktene selv, men den muligheten er betinget av at du er i nærheten av nettbutikkens adresse.

Leveringshastigheten kan vise seg å være svært avgjørende dersom du absolutt må bruke varene innen kort tid, og for det formålet er det helt essensielt at vi sjekker estimert leveringstid for det respektive produktet.

En stor del av e-bedrifter lover levering neste virkedag på de fleste av produktene deres, men vær på vakt siden det forstås at bestillingen fullføres tidligere enn et fastsatt tidspunkt, slik at de sannsynligvis kan få vare fordelt før pakkepersonalet har fire kvelder.

Den lettest kjøpte leveringsversjonen

Det er nå ganske enkelt for alle å finne de laveste prisene blant flere e-forhandlere og takket være dette har mange nettbutikker sett seg nødt til å presser salgsprisene på produktene deres – for babyer og barn, og like for kvinner og menn – betydelig, og tilbyr noen ganger til og med gratis frakt.

Det kan imidlertid vise seg lønnsomt å sjekke ulike nettbutikker etter salg før du bestiller, slik at du er garantert å få den rimeligste prisen.

Du bør imidlertid være klar over at dersom en butikk på nettet annonserer varer til en utsalgspris som kan oppleves som fantastisk lav, bør det stort sett være et tegn på en uærlig e-butikk. Kjøp med vanlige betalingskort er heldigvis en del av innsigelsesordningen, som sikrer deg som kunde mot svindel med nettbutikker.

Generelt anbefaler vi kjøp med betalingskort eller betaling med mobiltelefon. Som et alternativ kan du bruke en betalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du ønsker å betale pengene i flere rater.

Trustpilot gir stort sett verdifulle muligheter

Før folk handler i en nettbutikk bør de tross alt se på butikkens handelsavtale, men dette er ofte en tidkrevende oppgave.

Et annet forslag kan kanskje være å sjekke om e-butikken er godkjent av e-merket, da dette skal være et symbol på at internettselskapet overholder de danske retningslinjene, samt at det bæres ut en gang i blant under tilsyn av spesialister som forstår gjeldende lover. Dette er også en god sjanse til å bli hjulpet hvis du opplever vanskeligheter med å handle.

En rekke nettbutikker tilbyr frakt gratis

Trustpilot tilbyr usammenlignbare anstendige løsninger for å undersøke en stor del av andre kjøperes anmeldelser, og det er derfor nyttig at du blir mer kunnskapsrik om nettbutikkens vurderinger før du handler.

Facebook fører også til svært pålitelige løsninger for å få et innblikk i e-selskapets pålitelighet. Det finnes en rekke butikker på nett som tilbyr folk å gjøre en vurdering av kjøpsopplevelsen, som også bør brukes til å fornemme hvor fornøyde kundene er.

Informasjon om produkter og forhandlere på nettet oppdateres fra tid til annen, men vi kan ikke gi garantier mot endringer som kan ha blitt implementert siden vi sist oppdaterte informasjonen som ble brukt.