Sko som passer til alt

Et stort antall nettbutikker tilbyr nå en rekke ulike leveringsalternativer. Det vanligste nå for tiden er pakkebutikken, fordi det gir deg god fleksibilitet til å kunne hente pakken når du har mulighet. Leveringsmetoden er ultrasmart, og i mange tilfeller også den rimeligste leveringsmetoden.

En rekke internetthandlere lover levering etter en enkelt virkedag for utallige varer, som imidlertid er beregnet ut fra at bestillingen er lagt inn før et eksakt tidspunkt, slik at de sannsynligvis kan klare å få de nye varene sorteres før de logistikkansatte holder fire kvelder.

Shopping via nettet øker år for år

Det har vist seg å være veldig rimelig for folk å sammenligne priser blant flere nettlager og ergo har mange e-butikker sett seg nødt til å å presse prisene på spesielt deres best-i-test-produkter – for babyer og barn, og også for menn og kvinner – betraktelig, og til og med noen ganger gi gratis frakt.

Til tross for dette kan det noen ganger vise seg smart å sjekke noen nettbutikker for salg før du legger inn bestillingen, slik at du er garantert å få den beste prisen.

Man skal ikke se bort fra at i tilfelle en nettforhandler markedsfører produktene sine til en utsalgspris som anses som skyhøy, bør dette ofte være et tegn på en falsk nettbutikk. Bestillinger med kort er derimot omsluttet av en enhet som beskytter deg som kjøper mot svindel med e-butikker.

Vi anbefaler generelt kjøp med standard betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du benytte deg av en løsning fra for eksempel ViaBill, forutsatt at du ber om å foreta betalingen senere.

Før noen kjøper fra en nettbutikk bør de i og for seg granske forretningsvilkårene sine, men i mange tilfeller er dette en tidkrevende oppgave.

Et annet alternativ kan kanskje være å se på om nettbutikken er et e-merket medlem, som kan være en erklæring om at nettbutikken overholder de offisielle reglene, i tillegg til at nettbutikken blir ofte besøkt av fagfolk som kjenner retningslinjene. Dette er også din mulighet for hjelpsom service hvis du støter på problemer i prosessen med bestillingen din.

Ved oppsyn av fagfolk som er klar over gjeldende lover

Trustpilot gir deg ganske verdifulle løsninger for å se et stort antall andre forbrukeres vurderinger, og av den grunn anbefaler vi at du vurderer internettselskapets anmeldelser før bestilling.

Facebook gir deg også stort sett utmerkede muligheter til å se på troverdigheten til e-business. I tillegg ser vi en rekke nettbutikker som gir kundene mulighet til å gi uttrykk for en vurdering av bedriftens service, som også bør benyttes for å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av reklame. Vi har samarbeid med en gruppe internettutsalg i form av at vi annonserer bedriftenes produkter, og får provisjon dersom en bruker fra vår side gjennomfører en transaksjon.

Data om tilbud og nettbutikker vedlikeholdes jevnlig, men vi ønsker ikke å ta ansvar for endringer som kan ha blitt implementert siden vi sist oppdaterte informasjonen vår.