Spar penger på disse områdene i hverdagen

Ganske mange internettbutikker tilbyr nå et bredt spekter av forskjellige forsendelsesmetoder. En favoritt er å ta med bestillingen til en pakkebutikk, og så henter du rett og slett dine nye varer når det er anledning. Løsningen er derfor svært lett tilgjengelig, og i tillegg det billigste leveringsalternativet.

På den annen side kan du planlegge å få pakken levert dit du bor eller ut på jobb. Fraktalternativet viser seg å være litt dyrere i gjennomsnitt, men også ekstremt smertefritt. Det enkleste leveringsalternativet vil imidlertid alltid vise seg å være at du henter varene selv, noe som forutsetter at du befinner deg rett ved siden av nettbutikkens lager.

Muligheten til å levere er selvsagt superrelevant dersom bestillingen din mangler i løpet av få sekunder, og til det formålet er det selvsagt essensielt at vi finner forventet leveringstid for det aktuelle produktet.

Mange nettselskaper tilbyr levering samme dag på de fleste produkter, men glem ikke at det kreves at bestillingen gjennomføres før et bestemt tidspunkt, så de kan sannsynligvis få varene servert før pakkearbeiderne få fri.

Mange internettselskaper garanterer levering uten betaling, men stort sett kun hvis du kjøper for en fast sum. I tillegg må du foretrekke den mest prisbevisste leveringsmetoden, som – uansett om du befinner deg i nærheten av Helsingør, Korsør eller Bramming – er å få varene dine brakt til et hentested.

Leveringstiden er selvfølgelig veldig viktig

Det har vist seg å være uvanlig ukomplisert for vanlige dødelige å analysere priser på ulike nettbutikker og derfor har de aller fleste nettbutikker funnet det nødvendig for å redusere prisnivået på mange av deres produkter – for barn og babyer, og samtidig også for menn og kvinner – enormt, og noen ganger til og med lover gratis levering.

På den annen side kan det likevel være fordelaktig å sammenligne noen enkeltstående internettselskaper etter rabatt før du fullfører bestillingen, slik at du er godt informert om å få den billigste prisen.

Du bør bare være så årvåken at når en nettbedrift selger produktene sine til en salgspris som er uforståelig fordelaktig, kan det ofte være en indikasjon på en uredelig e-butikk. Kjøp med standard betalingskort er tross alt dekket av et sett med regler, som beskytter deg som kunde mot svindelforretninger på nett.

Vi slår generelt et slag for kortkjøp eller mobilbetalinger. Som et alternativ kan du bruke en delbetalingsløsning som ViaBill, dersom du har som mål å betale ned pengene senere.

Inspisert av fagfolk som har mye kunnskap om gjeldende betingelser

Før noen bestiller fra en nettbutikk, kunne du tross alt ha et øye med nettbutikkens regler, men dette er vanligvis ikke tilfelle superspennende.

Et enkelt alternativ kan være å se nærmere på om nettbutikken er godkjent av e-merket, fordi det generelt sett er en indikasjon på at nettforhandleren oppfyller de offisielle reglene, og at nettbutikken er ofte overvåket av eksperter som styrer lovene på området. Dette gir deg muligheten til å få hjelp når du får problemer i forbindelse med kjøpet.

Vi anbefaler at du ser på e-butikkens vurderinger

Trustpilot gir virkelig gode sjanser til å vurdere kritikken til ganske mange eksisterende brukere, og derfor er det smart at du ta en nærmere titt på e-butikkens vurderinger før du kjøper.

Facebook tilbyr deg på samme måte svært fordelaktige snarveier for å få innsikt i nettbedriftens kundetilfredshet. I tillegg kan man se en rekke internettvarehus hvor man kan omtale bedriftens tjeneste, som også må benyttes for å veie opp kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi samarbeider med et stort antall nettselskaper der vi markedsfører butikkenes produkter, og oppnår provisjon dersom en av våre besøkende utfører en transaksjon.

Instruksjoner om tilbud og nettbutikker støttes fra tid til annen, men vi ønsker ikke å ta ansvar for endringer som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte de viste dataene.