Ulike typer av oddsbonuser for nordmenn

Du som ønsker å motta en oddsbonus har mange alternativer å velge mellom. Norske spillere finner i dag et mangfold av ulike bonustilbud som kan betydelig heve spillopplevelsen. Det betyr at du kan få mer ut av din betting ved å la spillselskapet gi deg en bonus når du blir medlem. Hos norske bettingsider finnes det massevis av oddsbonuser å oppdage. Vi skal gå gjennom alle bettingtilbudene som finnes for norske spillere akkurat nå.

Innskuddsbonus på ditt første innskudd

Den vanligste oddsbonusen er at bookmakeren matcher ditt første innskudd opp til et visst beløp. Norske spillere blir som regel tilbudt 100% oddsbonus opp til 1000 kroner. Det betyr at et innskudd på 1000 kroner gir 2000 kroner å spille for.

En innskuddsbonus kan komme i høyere prosentsats eller høyere bonusbeløp, men 100% opp til 1000 kroner er absolutt vanligst. Det er bra å lese gjennom regler og vilkår for din oddsbonus slik at du har oversikt over omsetningskrav og minimum odds for ditt bonustilbud.

Boostede odds

Mange norske spillselskaper øker oddsen til et nivå slik at de egentlig ikke gjenspeiler det sannsynlige utfallet. Denne typen bonus er populær for eksisterende spillere som ønsker å motta gjentatte bonuser.

Et spillselskap kan øke oddsen på en klar favoritt for å øke spillverdien i kampen. Alternativet er at oddsen i stedet økes på flere ulike markeder, noe som også er gunstig. Dog pleier det å finnes en grense for maksinnsatser på boostede odds, noe som er viktig.

Risikofrie spill for norske spillere

Et risikofritt spill er en annen bonuskategori som mange norske spillere liker veldig godt. Da satser man sine egne penger hos en bookmaker. Om spillet ikke skulle gå inn, vil bettingsiden betale tilbake innsatsen.

Dermed er det ingen risiko i spillingen, og derfor navnet risikofritt spill. Denne bonusen kan både gis som velkomstbonus eller til eksisterende spillere. Et tips er å bruke et risikofritt spill på et spill der det kan bli en uventet seier til høye odds. Siden du får tilbake pengene om spillet ikke går inn, er det ikke spesielt lurt å bruke ditt risikofrie spill på en lavoddsere.

Free bets gir gratis spill

En annen bettingbonus som er populær er free bets. Da gir spillselskapet deg penger å bruke til et enkelt spill. Du vil få gevinsten utbetalt uten omsetningskrav om du vinner på ditt spill. Men om du ikke skulle vinne, vil spillselskapet ikke gi deg en ny sjanse. Om du derimot klarer å vinne, vil spillselskapet ta tilbake innsatsen.

Gratis spill er akkurat som mange andre bonuser svært populært for eksisterende spillere i Norge. Det finnes også som velkomstbonus, men er mest verdsatt som en regelmessig bonus. Derfor kan vi varmt anbefale deg å motta dette bonustilbudet.

Spill ansvarlig

Uansett hvilken bonus du foretrekker, anbefaler vi at du alltid spiller ansvarlig. Sett et budsjett og hold deg til det, og vær bevisst på risikoen som finnes med spilling. Det er noe som kan gjøre at du får oppleve de positive sidene ved betting og oddsbonuser.